Bestellen De Nieuwe Biesbosch

Bestel nu uw exemplaar van “De Nieuwe Biesbosch”!
De nieuwe Biesbosch_cover voor aanbiedingDit boek is een samenwerking tussen mij, Stef den Ridder, en niemand minder dan Thomas van der Es.
(verschenen in september 2017)

 

In de afgelopen eeuwen werd de Biesbosch langzaam polderland. Nu krijgen de rivieren weer de ruimte en mag de natuur haar gang gaan – en dat pal onder een uitpuilende Randstad. Biddende visarenden hangen boven meanderende geulen en de majestueuze zeearend verjaagt een groep ganzen. Bevers bouwen aan hun burchten en het is wachten op de terugkeer van de otter en de steur.

De Nieuwe Biesbosch is een schitterend eerbetoon aan dit unieke stuk herstellende rivierdelta. Thomas van der Es, beter bekend als ‘Boswachter Thomas’, deelt zijn ervaringen in aanstekelijke stijl. Stef den Ridder maakte adembenemende tekeningen.

Voor €16,95 kunt u bij een exemplaar bestellen (exclusief nader te berekenen verzendkosten). U krijgt voor deze prijs niet alleen het boek, maar ook een handtekening en een mini schets gerelateerd aan de Biesbosch, in uw boek.De handtekening en schets krijgt u als extraatje, omdat u met de aanschaf van een boek via mijn website, mij en mijn illustratie werk direct ondersteunt. Wat er voor zorgt dat ik voorlopig door kan gaan met illustreren.
Omdat De Nieuwe Biesbosch in prijs is verlaagd in augustus 2018 kunt u ook het boek bij mij bestellen voor  €9,95, echter heeft u dan geen schets en handtekening in uw boek.
U kunt bij opmerkingen aangeven of u wel of niet een gesigneerd boek met schets wilt hebben.

Na ontvangst van betaling zal het boek zo snel mogelijk naar u verstuurd worden.

  Naam (voor en achternaam)*:

  Straat en huisnummer*:

  Woonplaats*:

  Postcode*:

  E-mail*:

  Telefoonnummer*:

  Opmerkingen:

  Wilt u het boek ophalen in Zevenbergen of verzonden hebben?*

  Verzenden (4,60)Verzenden tegelijk met Stefs Grote Neuzenboek (Nader te berekenen)Ophalen (Gratis)