Reserveren De Nieuwe Biesbosch

De nieuwe Biesbosch_cover voor aanbieding

Reserveer nu uw exemplaar van “De Nieuwe Biesbosch”!
Dit boek is een samenwerking tussen mij, Stef den Ridder, en niemand minder dan Thomas van der Es.
(verschenen in september 2017)

In de afgelopen eeuwen werd de Biesbosch langzaam polderland. Nu krijgen de rivieren weer de ruimte en mag de natuur haar gang gaan – en dat pal onder een uitpuilende Randstad. Biddende visarenden hangen boven meanderende geulen en de majestueuze zeearend verjaagt een groep ganzen. Bevers bouwen aan hun burchten en het is wachten op de terugkeer van de otter en de steur.

De Nieuwe Biesbosch is een schitterend eerbetoon aan dit unieke stuk herstellende rivierdelta. Thomas van der Es, beter bekend als ‘Boswachter Thomas’, deelt zijn ervaringen in aanstekelijke stijl. Stef den Ridder maakte adembenemende tekeningen.

Voor €16,95 kunt u bij een exemplaar reserveren (exclusief nader te berekenen verzendkosten). U krijgt voor deze prijs niet alleen het boek, maar ook een handtekening en een mini schets gerelateerd aan de Biesbosch, in uw boek.De handtekening en schets krijgt u als extraatje, omdat u met de aanschaf van een boek via mijn website, mij en mijn illustratie werk direct ondersteunt. Wat er voor zorgt dat ik voorlopig door kan gaan met illustreren.

Zodra het boek beschikbaar is krijgt u hier bericht van (inclusief factuur).
Na ontvangst van betaling zal het boek naar u verstuurd worden.

*De schetsen worden in volgorde gemaakt, hoe eerder u reserveert, hoe eerder u het boek gesigneerd en met schets ontvangt.

 

Naam (voor en achternaam)*:

Straat en huisnummer*:

Woonplaats*:

Postcode*:

E-mail*:

Telefoonnummer*:

Opmerkingen:

Wilt u het boek ophalen in Zevenbergen of verzonden hebben?*
 Verzenden (Nader te berekenen) Verzenden tegelijk met Stefs Grote Neuzenboek (Nader te berekenen) Ophalen (Gratis)